RSLH ry - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

20220326 Ansiomerkkien jako Raimo Sundelin Mika Asikainen Tarja Pajari crop

20-vuotisjuhlassa palkittiin ansioituneita jäseniä

Rauman Seudun Lintuharrastajat ry vietti 20-vuotisjuhliaan lauantaina 26.3.2022 yhdessä BirdLife Suomen edustajiston kanssa. Raimo Sundelinin Raumanmeren historiaa ja luontoa upein kuvin ja tarinoin esittelevä juhlaesitys striimattiin Youtubeen, ja esitystallenne juhlapuheineen on nähtävissä täällä: https://www.youtube.com/watch?v=cjhd509qYiM&t=985s (kohdasta 16:25 alkaen).

Iltajuhlassa BirdLife Suomi ja RSLH jakoivat tunnustuksia ansioituneille RSLH:n jäsenille. BirdLife Suomen hopeinen ansiomerkki myönnettiin Raimo Sundelinille vuosikymmenten työstä saaristoluonnon ja -lintujen puolesta. Sundelin on muun muassa ollut mukana vaikuttamassa Selkämeren kansallispuiston perustamiseen ja dokumentoinut saaristoluonnon muutosta sekä lintulaskennoin että valokuvin viidenkymmenen vuoden ajan. Ansiomerkkiä luovuttamassa oli BirdLifen liittohallituksen puheenjohtaja Mika Asikainen.

Juhlassa palkittiin myös RSLH:n pitkäaikaisia hallitusaktiiveja, yhdistyksen havaintoarkistoa ylläpitäviä Tiira-yhdistyskäyttäjiä sekä aktiivisen nuorisotoiminnan uranuurtajia. RSLH:n pronssinen BirdLife-ansiomerkki myönnettiin Juha Wallinille, Kalle Haapalalle, Timo Trogenille, Ville Vaskolle, Tarja Pajarille, Hannes Halmiselle, Aleksi Lohtanderille ja Eerik Lehtimäelle.

Yhdistys onnittelee ansiomerkin saajia ja kiittää kaikkia juhliin osallistuneita! Erityiskiitos monille lintuyhdistyksille, jotka muistivat 20-vuotiasta yhdistystämme lahjoin tai lahjoituksin, sekä kattojärjestöllemme BirdLife Suomelle, joka teki juhlista vielä arvokkaamman edustajiston kokoontuessa Raumalla juhliemme yhteydessä.

Hyvää ja linturikasta kevättä,
Juhlatoimikunta ja hallitus

Kuva: Aki Arkiomaa

20220326 Ansiomerkkien jako Raimo Sundelin Mika Asikainen Tarja Pajari crop