RSLH ry - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Kisat

Kisat ovat omanlaisensa osa lintuharrastusta, ja mittaavat paitsi lintujen myös lintupaikkojen tuntemusta! Rauman seudulla järjestetään kahta erilaista lintukisaa, joissa kisa-alueena on RSLH:n toimialue eli Rauma, Eurajoki (ei ent. Luvia) ja Pyhäranta, pois lukien suljetut alueet (UPM:n tehdasalue, Rauman satama- ja telakka-alue ja TVO:n ydinvoimala-alue). Rajoina ovat kunnanrajat, lukuunottamatta alueen pohjoisrajaa, joka ei muuttunut Eurajoen ja Luvian kuntaliitoksessa 1.1.2017. Luvia EI siis ole kisa-aluetta, vaan kisat käydään vanhoilla kuntarajoilla! Sähköisen kartan yhdistyksen toimialueesta löydät BL Suomen sivuilta.

Kisoihin voi osallistua yksittäinen henkilö tai joukkue. Tarkoituksena on laskea kisa-aikana kisa-alueella nähdyt lajit. Jos osallistuu joukkueena, yli puolet joukkueesta on havaittava laji, ennen kuin se hyväksytään joukkueelle kisalajiksi. Kilpailun voi aloittaa mistä vaan ja lopettaa mihin vaan, eli ei ole mitään erikseen määrättyjä aloitus-/lopetuspaikkoja. Kisojen purkupaikat ilmoitetaan erikseen kisakutsussa.

Lisätietoja: kisatoimikunta (Juha Wallin (wallin(at)dnainternet.net), Hannes Halminen (hannes.halminen(at)gmail.com))

Kesäkisa uusi logo 2022

Kesäkisa

Yhdistyksen 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetty Juhlakisa saa jatkoa! Uuden Kesäkisan tarkoituksena on lisätä linturetkeilyä Rauman seudulla linnustoltaan hiljaisempien kesäkuukausien aikana leikkimielisen kisailun merkeissä ja tasapuolisesti ympäri yhdistyksen toimialuetta. Kesäkisassa kukin 1-6 hengen joukkue valitsee kultakin kesäkuukaudelta (kesä-, heinä- ja elokuu) yhden vapaavalintaisen kisapäivän, jona havainnoidaan 12 tunnin yhtäjaksoinen aika, kunakin kisapäivänä eri kunnassa (Eurajoki pl. Luvia, Pyhäranta, Rauma). Joukkueet ilmoittavat tuloksensa aina kuukauden päätteeksi kisatoimikunnalle, joka julkaisee ne alta löytyvällä Tulossivulla. Lopputulos julkistetaan syyskuun Lintuillassa.

 

24h kisa

24h-kisa väistyy toistaiseksi vuonna 2021 järjestetyn Juhlakisan ja vuodesta 2022 alkaen järjestettävän uuden Kesäkisan tieltä. Vanhoja kisatuloksia löydät sivun alalaidan linkin takaa!

 

Talvikisa

Talvikisan järjestäminen on lopetettu. Viimeinen Talvikisa järjestettiin 2019/20 ja sen ja aikaisempien kisojen tuloksia voit tarkastella tämän sivun alalaidasta löytyvän linkin takaa.

 
 

RSLH Itsenäisyyskisa banneri yleinen

Itsenäisyyspäivän kisa
 

Itsenäisyyspäivän kisa on vuosittain 6.12. klo 8-16 kisattava linturalli, johon voi osallistua yksin tai 2-4 hengen joukkueena. Kisalomakkeessa tarkemmin säännöistä. Tervetuloa taas mukaan leikkimieliseen kisaan harrastusvuosiin katsomatta!

Kisalomake vuodelle 2023 (pdf) (word).

Tämän ja kaikkien vanhempienkin kisojen tarkemmat tulokset löydät sivun alalaidan linkkiä klikkaamalla!

 
 
 
 
 
 
 
 

Edellisten kisojen tuloksia näet täältä