RSLH ry - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

24h Kesäkisa 10.-11.6.

Tässä kisassa on asennetta, sillä paikallis- ja lintutuntemuksen lisäksi palkitaan sitkeys ja kestävyys, eikä kisakunto tarkoita pelkkää nesteytystä!

RSLH:n 24h Kesäkisa on linturalli, joka käydään ilman moottoriajoneuvoa, eli jalan, polkupyörällä (ei sähkö-), soutuveneellä, meloen, uiden, ryömien… tyyli on vapaa, kunhan moottorin korvaa lihasvoima! Kisa-aika sijoittuu kesäkuun puoliväliin ja vuonna 2017 kisa käydään 10.-11.6. Kisa alkaa vuorokauden vaihtuessa lauantaiksi ja kisa tulee suorittaa yhtenäisenä 24 tunnin jaksona. Kisan tulee olla suoritettu viimeistään purkutilaisuuden alkaessa. Purkutilaisuus järjestetään Uotilan nuorisotalolla su klo 18.

Kisa-alueena ovat Rauman, Eurajoen ja Pyhärannan kunnat, poislukien suljetut alueet (RA UPM-tehdasalue,  satamat ja telakka ja EJ TVO:n alue) ja entisen Luvian kunnan alue. Kisaan voit osallistua joko henkilökohtaisesti tai joukkueena. Joukkuetta sitovat normaalit kisasäännöt, eli yli puolen joukkueesta on havaittava ja tunnistettava laji, jotta se hyväksytään kisaan. Kaikki kisahavainnot tulee tallentaa Tiira-havaintotietokantaan osoitteessa www.tiira.fi!

Ilmoittautumiset 9.6. mennessä kisatoimikunnalle (Juha Wallin, wallin( at )dnainternet.net, 044 505 8222). Kisalomakkeen ja vanhat kisatulokset löytyvät kotisivujen Harrastus > Kisat -osiosta. Suora linkki tulostettavaan kisakaavakkeeseen myös ohessa.

Tervetuloa mukaan kuntoon ja harrastusvuosiin katsomatta!

Kisakaavake pdf-tiedostona