RSLH ry - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

RSLH esitys 5.9.2021 Raimo Sundelin

5.9. Lintuilta: Raimo Sundelin ja muuttuva saaristo

RSLH esitys 5.9.2021 Raimo SundelinSyyskausi avataan sunnuntaina 5.9. klo 18 Lintuillassa, jonka esiintyjäksi Kuovin nuorisotalolle saamme palkitun luontokuvaajan ja saariston tuntijan Raimo Sundelinin kuvaesityksellään Saaristo muuttuu – havaintoja viimeiseltä 50 vuodelta. Kuvillaan Sundelin avaa ikkunan luodoille ja rannoille sekä niiden kasvillisuudeen, eläimistöön ja ihmisiin, jotka kaikki ovat kokeneet monia muutoksia vuosikymmenten kuluessa. Illan kuvaesitys on matka muuttuvaan saaristoon sekä kuvaajan tuoreimman kuvateoksen, Meren muisti – Havets minne, syntyyn. Avoimeen ja ilmaiseen Lintuiltaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet!

Kuvaesityksen lisäksi illan ohjelmassa on yhdistyksen 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetyn Juhlakisan purku ja tulosten julkistaminen. Lisätietoja juhlakisasta löydät täältä.

HUOMAA! Koronatilanteesta johtuen Lintuiltaan on ennakkoilmoittautuminen osoitteeseen rslh@birdlife.fi sekä etäosallistumismahdollisuus. Mainitse ilmoittautumisviestissä nimesi ja yhteystietosi sekä osallistutko etänä vai paikan päällä. Etäosallistujilta tarvitaan lisäksi sähköpostiosoite, johon osallistumislinkki lähetetään. Paikan päälle saapuvaa osallistujamäärää on rajoitettu ja tapahtumassa noudatetaan koronaepidemian viranomaisohjeistusta turvaväleistä ja kasvomaskien käytöstä.

Tutustuthan ennen tilaisuuteen osallistumista ajankohtaisiin alueellisiin koronasuosituksiin ja tulet paikalle vain, mikäli sinulla ei ole koronaan viittaavia oireita, etkä ole karanteenissa tai eristyksessä. Pidäthän tilaisuuden aikana huolta turvaväleistä ja hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Sisätiloissa suosittelemme lisäksi käyttämään aina kasvomaskia. Tilaisuudessa ei ole kahvitarjoilua.

Syyskuun Lintuilta
su 5.9.2021 klo 18:00
Kuovin nuorisotalo
Kuovinkuja 4, Rauma