RSLH ry - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Lintukoulu maalis

Lintuilta ja lasten lintukerho su 4.2.

Lintukoulu maalis

HELMIKUU

Tervetuloa jälleen 4.2.2018 Uotilan nuorisotalolle (Tuomistontie 1, Rauma) lintuaiheiden pariin!

Lasten lintukerhossa klo 17 tutustutaan pöllöjen yölliseen elämään ja ääniin! HUOM! Aiemmista tiedoista poiketen pöllöjä käsitellään jo helmikuun Lintukerhossa, ja maaliskuussa on vuorossa eri aihe! Kerho on suunnattu alle 13-vuotiaille, ja kaikki kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi! Kesto noin 30 min. Lisätietoja voi kysyä kerhon vetäjältä Hannekselta, hannes.halminen(at)gmail.com

Helmikuun Lintuillassa klo 18 ohjelmana on kuvaesitys otsikolla ”Timon linnut”, esiintyjänä Timo Trogen. Kaikki kiinnostuneet tervetuloa, tilaisuus on ilmainen ja sisältää kahvitarjoilun.

———————————————————————————————————————————-

TAMMIKUU

Uotilan nuorisotalolla tapahtuu jälleen sunnuntaina 7.1.2018!

Lasten lintukerhossa klo 17 selviää, mitä lintuja voit nähdä talvella, ja miten pääset tarkkailemaan niitä parhaiten. Kerho on suunnattu alle 13-vuotiaille, ja kaikki kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi! Kesto 45 min. Lisätietoja voi kysyä kerhon vetäjältä Tarjalta, tlpajari(at)gmail.com tai 040 839 5543.

Tammikuun Lintuillassa klo 18 nähdään Seppo Härmälän kuvaesitys ”Linnut vauhdissa”. Esitys koostuu uusista kuvista viimeiseltä kahdelta vuodelta. Kuvissa länsirannikon linnut esittäytyvät pääasiassa vetisissä ja metsäisissä maisemissa. Mukana on joukko irrallisia tuokiokuvia ja osuvia otoksia, joiden lisäksi kuvakokonaisuuksista rakentuu myös pitempiä kertomuksia lintujen elämästä kuvaajan kokemina.

Tervetuloa Uotilan nuorisotalolle (Tuomistontie 1) kokemaan lintujen elämää upeiden kuvien ja eläväisten tarinoiden siivittämänä!

Lintuillassa on kahvitarjoilu.