RSLH ry - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Lintuatlasilta su 6.2. – Suomen 4. Lintuatlas alkaa!

Lintuilta 2022 02 Atlasilta Petri VarjonenRauman Seudun Lintuharrastajat ry kutsuu jäsenensä ja muut kiinnostuneet helmikuun Lintuiltaan sunnuntaina 6.2.2022 klo 18.00.

Suomen 4. lintuatlas on käynnistymässä! Helmikuun lintuatlasiltaan olemme saaneet puhujaksi BirdLifen atlaskoordinaattori Aapo Salmelan, joka kertoo mistä atlaksessa on kyse ja miten jokainen lintuharrastaja voi jo ensi kesän retkillä antaa arvokkaan panoksen Suomen pesimälinnuston selvittämisessä.

Lintuillan fyysisenä paikkana on perinteinen Kuovin nuorisotalo (Kuovinkuja 4, Rauma). Aapo Salmelan esitys toteutetaan etänä ja on seurattavissa sekä etäyhteydellä että paikan päällä Kuovin nuorisotalolla. Kuovilla on lisäksi läsnä keskustelemassa RSLH:n aktiiveja. Tilaisuudessa ei ole tarjoilua.

Lintuiltoihin on paikanpäälle ennakkoilmoittautuminen, jotta voimme huolehtia tapahtumien turvallisuudesta. Mikäli osallistut paikan päällä, ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rslh(at)birdlife.fi. Kerro sähköpostiviestissä nimesi ja yhteystietosi. Jos osallistut etäyhteydellä, ilmoittautumista ei tarvita ja voit osallistua myöhemmin ilmoitettavasta linkistä. Linkki julkaistaan samoissa paikoissa missä kutsukin, eli sekä Raumaverkossa (sähköposti), Yhdistyksen WhatsApp-ryhmissä, että Facebook-sivulla.

Tilaisuudessa noudatetaan alueellisia koronasuosituksia. Tervetuloa!

Koronasuositukset:

https://www.satasairaala.fi/koronavirus-covid-19/epidemian-torjunta-ja-voimassa-olevat-alueelliset-suositukset

Etäosallistujan ohjeet:

https://www.birdlife.fi/jarjesto/verkkoviestinta/etakokousohje/

 

Lintuatlaksen omat sivut:

https://lintuatlas.fi/