RSLH ry - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

I 24h kisa 2001

Rauman alueella pidettiin I 24h kestävä pinnakisa 09.06 – 10.06.2001. Kisa-alueena oli Rauma ympäristökuntineen (Eurajoki, Lappi, Kodisjoki ja Pyhäranta). Rajoina kuntien rajat. Kisa käytiin ns. moottorittomana kisana eli kisan aikana ei saanut käyttää mitään moottoriajoneuvoa hyväkseen. Pinnakisaan osallistui 7 joukkuetta/henkilöä.

Mitalistit:
1. Ville Vasko 103 lajia
2. Seppo Kivislahti 96 lajia
3. Jyri Mäki-Jaakkola 93 lajia
Veikko Roslöf 93 lajia

Yhteislajimäärän ollessa 128 lajia.

Ässiä eli vain yhden joukkueen/henkilön havaitsemia lajeja:
merimetso, kaulushaikara, lapasorsa, tuulihaukka, varpushaukka, teeri, pyy, luhtahuitti, luhtakana, karikukko, mustaviklo, selkälokki, lehtopöllö, kehrääjä, pikkutikka, pensassirkkalintu ja leppälintu.

Parhaita lajeja:
lehtopöllö ja rastaskerttunen Haapasaaressa. Otajärveltä löytyi luhtahuitti, luhtakana, kaulushaikara ja pikkulokki. Unajan Löytystä kehrääjä ja kangaskiuru, Koijärveltä ruisrääkkä sekä pensassirkkalintu, Unajanlahdelta pikkulokki. Kisan toinen rastaskerttunen oli edelleen äänessä Reelmäjärvellä. Kulamaan Takalammelta löytyi kisan toinen ruisrääkkä. Toinen kangaskiuru löytyi myös Kuivalahden Kämpän kuopilta. Pikkutikka Kortelan Kivirannasta. Mustaviklo Eurajoen suistossa.

Ensi vuonna uusi kisa ja uusi voittaja.

Kisatoimikunta kiittää osaanottajia.