RSLH ry - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Talvikisa jatkuu 28.2. asti

Talvikisa kisataan jälleen 1.12.2016 – 28.2.2017!

Leikkimielinen kisa innostaa linturetkille myös vuoden hiljaisimpana aikana. Talvikisaan ei tarvitse ilmoittautua, ja se käydään henkilökohtaisena kisana (ei joukkuekisana). Kisa-alueena on RSLH:n toimialue, eli Rauma ympäristökuntineen (Rauma, Pyhäranta ja Eurajoki) pois lukien suljetut alueet (RA UPM-tehdasalue, satamat ja telakka, sekä EJ TVO:n alue, mukaanlukien venepaikat). Joukkuetta sitovat normaalit kisasäännöt eli yli puolen joukkueesta on havaittava ja tunnistettava laji. Kaikki kisahavainnot tulee tallentaa Tiira-havaintotietokantaan osoitteessa www.tiira.fi!

HUOM! 1.1.2017 voimaan astuva Eurajoen ja Luvian kuntaliitos ei aiheuta muutoksia kisa-alueeseen, vaan kisa käydään loppuun asti vanhoilla kuntarajoilla!

Kisalomakkeet ja vanhat kisatulokset löytyvät kotisivujen Harrastus > Kisat -osiosta, ja lisätietoja voi kysyä myös kisatoimikunnalta (Juha Wallin, wallin( at )dnainternet.net, 044 505 8222). Kisan purku pidetään Uotilan nuorisotalolla (Tuomistontie 1, Rauma) yhdistyksen kevätkokouksen yhteydessä su 5.3.2017.

Lähde mukaan harrastusvuosiin katsomatta!