RSLH ry - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Lintuilta ja syyskokous su 10.12.

Tervetuloa Lintuiltaan ja syyskokoukseen Kuovin nuorisotalolle sunnuntaina 10.12.2023! Huomaa, että illan aikataulu poikkeaa hieman totutusta!

Illan ohjelma:

16:30 Linnunruokatilausten jako piha-alueella
17:00 Lintuilta
18:00 Syyskokous

Ilta aloitetaan lintujen talviruokien jaolla klo 16:30 Kuovin nuorisotalon parkki-/piha-alueella. HUOM! Jaossa ovat vain ennakkotilatut tuotteet, ei irtomyyntiä! Muistutamme tilaustensa noutajia ottamaan mukaan käteisellä tasarahan ja olemaan ajoissa paikalla, jotta jako saadaan hoidettua sujuvasti ennen Lintuiltaa.

Lintuillassa klo 17:00 aiheena Lintuharrastus talvella. Mitä lintuja talvella voi nähdä? Mitä talviruokaa kannattaa laittaa tarjolle? Minustako lintuharrastaja, voiko harrastuksen aloittaa talvella? Ota BirdLife Suomen haaste vastaan ja tunnista 100 lajia vuonna 2024! Tule kuuntelemaan ja hakemaan vinkkejä, Lintuillassa keskustellaan mm. näistä ja talven linnuista muutenkin. Paikkana on Kuovin nuorisotalon suuri sali – mukaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet!

Syyskokous klo 18:00 on yhdistyksen jäsenten tärkeä vaikutuskanava – tervetuloa siis paikalle kuulemaan ja päättämään yhdistyksen tulevasta toiminnasta! Kokouksessa valitaan yhdistykselle puheenjohtaja ja hallitus sekä vahvistetaan talous- ja toimintasuunnitelmat vuodelle 2024.

Kuovin nuorisotalon löydät Prisman takaa osoitteesta Kuovinkuja 4, Rauma.

Kuva: Nokkavarpunen ja mustarastas talviruokinnalla © Petri Vainio