RSLH ry - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Kevätkokous, määrityskisa ja Talvikisan purku su 3.3.

pb-viherpeippo-reijo-lahteenmakiRauman Seudun Lintuharrastajat ry kutsuu kaikki jäsenensä ja muut kiinnostuneet yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen Uotilan nuorisotalolle (Tuomistontie 1, Rauma) sunnuntaina 3.3.2019 klo 18:00. Kokous mm.  vahvistaa vuoden 2018 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen. Kokousasiakirjat löytyvät oheisista linkeistä: tulos ja tase, toimintakertomus.

Sääntömääräiset kokoukset ovat jäsenistön tärkein vaikutuskanava yhdistyksen asioissa hallituksen valitsemisen ohella, joten toivomme runsasta osanottoa!

Kokouksen jälkeen Kalle Haapala pitää perinteisen määrityskisan, jossa pääset testaamaan lintutuntemustasi todellisten määrityspähkinöiden parissa. Määrityskisan voittaja pokkaa mukaansa kisan voittajilla kiertävän pöllöpystin. Ilta päätetään kutkuttavaan Talvikisan purkuun. Kuka on hiljaisen talvikauden kovin maastojyrä, vieden voiton merkkinä kotiinsa kisapokaalin? Montako lajia tämän talven kisassa kaikkiaan on havaittu ja kuinka tiukaksi muodostuu kärkikamppailu? Myös purkutilaisuus on kaikille kiinnostuneille avoin.

Tervetuloa kaikki kiinnostuneet. Tilaisuus on ilmainen ja avoin ja sisältää kahvitarjoilun.

Viherpeippo on yleensä helppo tunnistaa, mutta tuttukin lintu voi joskus olla haasteellinen. Määrityskisassa testataan taitoja niin yleisten kuin harvinaisempienkin lajien osalta. Kuva: Reijo Lähteenmäki.

Rauman Seudun Lintuharrastajat ry
Kevätkokous 2019

Su 3.3.2019 klo 18
Uotilan nuorisotalo
Tuomistontie 1, Rauma

Esityslista

1. Kokouksen avaus.
2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa.
3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.
4. Hyväksytään kokouksen esityslista.
5. Esitetään tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajien lausunto.
6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle.
7. Kokouksen päättäminen.