RSLH ry - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

SeppoHärmälä 3.10.2021 kollaasi web

Lintujen loistoa lokakuun Lintuillassa 3.10.

Lokakuun lintuillassa su 3.10.2021 klo 18 nähdään luontokuvaaja Seppo Härmälän kuvaesitys Lintujen loistoa vuoden ympäri. Mukana on tuoreita lintukuvia lähiseudulta Satakunnasta, niin maalta, mereltä kuin ilmasta. Paikkana on Kuovin nuorisotalo (Kuovinkuja 4, Rauma); tilaisuuteen on myös etäosallistumismahdollisuus.

Lintuiltaan on ennakkoilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen rslh@birdlife.fi – mainitse ilmoittautumisviestissä nimesi ja yhteystietosi, sekä osallistutko etänä vai paikan päällä. Etäosallistujilta tarvitaan  sähköpostiosoite, johon osallistumislinkki lähetetään.

Tilaisuudessa noudatetaan koronasuosituksia – tutustuthan ennen tilaisuuteen osallistumista ajankohtaisiin alueellisiin koronasuosituksiin ja tulet paikalle vain, mikäli sinulla ei ole koronaan viittaavia oireita, etkä ole karanteenissa tai eristyksessä. Tilaisuuden aikana pidämme turvavälit ja huolehdimme hyvästä käsihygieniasta. Sisätiloissa suositellaan lisäksi käyttämään kasvomaskia. Lintuilloissa ei ole toistaiseksi kahvitarjoilua.

 

SeppoHärmälä 3.10.2021 kollaasi web