RSLH ry - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Tammikuun Lintuillassa 5.1. kurkistetaan lehtopöllöjen elämään

Lintuilta 01 2019 Stralu  Ari C Mika Linho Pori Halssi v2015 2977Uuden vuosikymmenen ensimmäinen kevätkausi avataan Tammikuun Lintuillassa Ari Rantamäen kiehtovalla esitelmällä Lehtopöllön elämää! Tervetuloa Kuovin nuorisotalolle (Kuovinkuja 4, Rauma) sunnuntaina 5.1.2020 klo 18 alkaen!

Ari Rantamäki on porilainen lintuharrastaja ja pitkän linjan rengastaja, jolla on tilillään tuhansittain niin lintuasemarengastuksia, pesäpoikasia kuin seurantapyyntejäkin. Lehtopöllöjen elämää Ari on seurannut tiiviisti vuosikaudet. Toistuvilla vierailuilla pöllöjen elinpiireille rengastajalle paljastuvat näiden salaperäisten ja piilottelevien lintujen elämäntavat ja vuotuiset vaihtelut pesimämenestyksessä muuttuvien talviolosuhteiden ja saaliseläinten runsauden mukana. Vuoden ensimmäisessä Lintuillassa pääsemme Arin siivellä kurkistamaan läheltä lehtopöllöjen usein hyvin salattua elämää.

Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille kiinnostuneille, ja sisältää kahvitarjoilun (vapaaehtoinen kahvimaksu). Tervetuloa!

Lintuillassa on myynnissä yhdistyksen talipallotelineitä (8€/kpl) sekä irtotalipalloja (2,5€/5kpl).

Kuva: Ari ja lehtopöllön poikaset © Mika Linho

 

Tammikuun Lintuilta
Su 5.1.2020 klo 18:00
Kuovin nuorisotalo
Kuovinkuja 4, Rauma