RSLH ry - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Yölaulajailta ja yölaulajaretki pe 3.6.

Rauman Seudun Lintuharrastajat ry kutsuu jäsenensä ja muut kiinnostuneet yölaulajatapahtumiin perjantaina 3.6.2022! Ohjelmassa on yölaulajailta verkkoluentona klo 18:00 ja yölaulajaretki maastossa klo 22:30 alkaen – katso lisätiedot alta.

YÖLAULAJAILTA ETÄNÄ (ei ilmoittautumista)

Klo 18:00 aloitetaan verkossa Google Meet -verkkoluennolla, missä kuullaan esimerkkejä tyypillisistä yölaulajista ääninäytteiden kera ja saadaan vinkkejä omaehtoisille retkille. Ilta kestää noin tunnin. Verkkoluennolle ei tarvitse ilmoittautua, vaan voit osallistua myöhemmin ilmoitettavasta linkistä. Linkki julkaistaan Raumaverkossa (sähköposti), yhdistyksen Haahka-WhatsApp-ryhmässä ja Facebook-sivuilla.

Kuva: Pensassirkkalintu © Ari Ahlfors

yölaulajaretki Ari Ahlfors 2008 06 06YÖLAULAJARETKI (ilmoittautuminen vaaditaan, säävaraus)

Klo 22:30 kokoontuminen Äyhön S-Marketin pihalle (Äyhönjärventie 1, Rauma), mistä lähdetään kimppakyydein lähiympäristön yölaulajakohteille. Retki kestää noin 2 tuntia ja sillä on säävaraus, eli sateella tai erityisen kovalla tuulella retkelle ei lähdetä. Alustavasti suuntana on Kauklaistenjärvi ja Saarnijärvi, mutta lopullisesti kohteet valitaan ajankohtaisen lintutilanteen mukaan.

Ilmoittaudu retkelle mukaan pe klo 18:00 mennessä tai yölaulajaillassa heti sen päätteeksi: puh. ‪0500-112267 / Petri. Myös tekstiviesti tai WhatsApp käy.

Sekä verkkoluento että retki ovat ilmaisia ja avoimia kaikille kiinnostuneille!

Kuva: Yölaulajaretki © Ari Ahlfors